logodefinitief SPECIALISATIES
Home Kennismaking Filosofie Huidproblemen Gezichtsbehandelingen Lichaamsbehandelingen Specialisaties Make-up Kleuranalyse Overige diensten Merken Nieuwsbrief Veel gestelde vragen Fotoboek Links Contact
Acne

Bindweefselmassage

Lymfedrainage

Pincements

Nieuw: Tele'way!
Littekenloos verwijderen van:
- Tele's (gesprongen adertjes)
- Fibromen
- Wratten
- Pigmentvlekken
- Vetknobbeltjes en andere goedaardige onregelmatigheden in de huid.
v.a. € 50,00

Tele'way is een groot succes voor het littekenloos verwijderen van goedaardige onregelmatigheden in de huid. In enkele seconden worden nagenoeg pijnloos storende oneffenheden verwijderd. Fibromen, wratten en pigmentvlekken die jaren het gezicht ontsierden zijn voorgoed verdwenen.

Acne

Acne is een aandoening van de talgklieren welke vaak onder invloed van hormonen, genetisch of bij veel stress ontstaat, dus van binnenuit. Ook factoren van buitenaf kunnen acne veroorzaken. Zoals sommige medicijnen, vette of afsluitende cosmetische producten, hoge luchtvochtigheid, druk van b.v. kleding of helm of vervuiling in de omgeving. Talg die zich vermengt met dode huidcellen biedt een behaaglijke plaats aan bacteriën, je krijgt rode ontstekingen en er ontstaat acne. In de ergste gevallen worden er onderhuids cystes gevormd en ontstaan er littekens. De behandelingen zijn voornamelijk gericht om de afvoer van talg, vermengd met dode huidcellen, te bevorderen, op het vernietigen van de bacteriën welke de acne veroorzaken, om de talgproductie te beïnvloeden of op een combinatie hiervan.

De behandelingen met cosmeceuticals leveren in combinatie met verzorgingsproducten voor thuis gebruik, eventueel voedingsadviezen en als aanvulling daarop het gebruik van voedingssupplementen zeer goede resultaten op. De voedingssupplementen hebben een ondersteunende werking op de producten die lokaal op de huid aangebracht worden.

Cosmeceutische behandelingen zijn de behandelingen die uitgevoerd worden bij acne en kunnen al dan niet gecombineerd worden met specialistische massages.

De acne behandelingen gegeven in schoonheidssalon Jolanda de Jong zijn door de meeste zorgverzekeraars erkend.
                                

Bindweefselmassage 45 min. € 45,75

De bindweefsellaag bevind zich tussen de opperhuid en de spieren.
Het bindweefsel in de huid bestaat uit collagene- en elastinevezels welke zorg dragen voor de rekbaarheid en de stevigheid van de huid en tussenstof die bepalend is voor de viscositeit. Dit laatste beïnvloed de ligging van de vezels en zorgt ervoor dat o.a. de zenuwen en bloedvaten die daar doorheen lopen op de juiste manier hun prikkels door kunnen geven en de opname, het transport en uitwisseling voor een tal van stoffen als zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen goed kan verlopen. Je zou kunnen zeggen dat het bindweefsel het communicatiesysteem is tussen de organen.

De functie van de bindweefsel massage is de processen welke plaats vinden in het bindweefsel van de huid te stimuleren. Zo wordt o.a. de aanmaak van de collageen- en elastinevezels gestimuleerd doordat de cellen (de fibroblasten) welke deze vezels aanmaken geprikkeld worden en zo de kwaliteit van het weefsel sterk verbeterd. Afvalstoffen en verklevingen worden losgemaakt en de balans in het bindweefsel wordt hersteld. Hierdoor krijgt de huid een stralender en jonger aanzien, de stevigheid en structuur wordt verbeterd en de opnames van de producten wordt bevorderd. Elke behandeling zal worden begonnen met een rugonderzoek vanwege de segmentatie* in het lichaam.

Bindweefselmassage heeft een positief effect op:
- acne
- verslapte huid
- slecht doorbloede huid
- striae
- cellulitis
- littekenvorming
- de huid in topconditie houden na een cosmetische ingreep

Kijk voor resultaten in het fotoboek of bij huidverbeterende gezichtsbehandelingen.

*segmentatie: de zenuwen die tussen de wervels uitkomen bedienen alle
  weefsels en organen in datzelfde bandvormige gebied.


Lymfedrainage 45 min. € 45,75

Het lymfestelsel is een groot onderdeel van ons afweersysteem. Na een cosmetische ingreep of bij een ontsteking is het daaronder liggende weefsel beschadigd en als reactie hierop ontstaat oedeem. Afvalstoffen worden minder snel afgevoerd en de lymfevaten raken makkelijk verstopt.

Lymfedrainage van Dr. Vodder is een massage die de lymfestroom beïnvloed en hierdoor de afvoer van vocht en afvalstoffen bevordert. Het is een zeer rustgevende massage die veel stress uit het lichaam laat wegvloeien. Stress verlaagt de werking van ons afweersysteem.

Lymfedrainage is zeer geschikt voor o.a. :
- acne
- allergische huid
- eczeem
- gevoelige huid
- post- en pre operatieve ingrepen aan het gelaat
- onreine huid
- stress


Pincements 45 min. € 45,75

Pincements massages zijn massages die erop gericht zijn om de doorbloeding in de bovenste lagen van de huid gunstig te beïnvloeden. De zenuwuiteinden in de huid worden geprikkeld, de huidbalans wordt verbeterd en de behandelde huid komt tot rust. Bij de uitvoering van deze massage is de hoofdhuid- , schouder- en nekmassage een belangrijk onderdeel.

Pincement massages zijn zeer geschikt voor o.a.:
- couperose
- rosacea
- atrofische huid (= sterk gerimpelde en verslapte huid)
- kleine littekens
- acne
- onderkin veroorzaakt door verslapt bindweefsel
- onrustige huid
- vochtarme huid
- rokershuid
©Jolanda de Jong - MVI