logodefinitief MERKEN
Home Kennismaking Filosofie Huidproblemen Gezichtsbehandelingen Lichaamsbehandelingen Specialisaties Make up Kleuranalyse Overige diensten Merken Nieuwsbrief Veel gestelde vragen Fotoboek Links Contact

Murad

ALCINA

Recipe for men

Door de combinatie van mijn voorgeschiedenis als apothekersassistente, het volgen van cursussen als ingrediënten in cosmetica en dermatologie, ben ik zelf onderzoeken op gaan starten om naast de merken Alcina en Recipe for men een product in de salon op te nemen welke een goede en effectieve aansluiting heeft bij mijn specialisaties. De opname van het merk Murad in de salon is dus ook pas na eigen ervaring met zeer goede resultaten tot stand gekomen.

Murad
Voor de cosmeceutische- en professionele huidverbeterend behandelingen met daadwerkelijk resultaat wordt gewerkt met de hoogwaardige producten van Murad®.
Naast het verbeterende en/of genezende vermogen van de Murad producten en behandelingen krijgt de huid ook een zeer mooie en gezonde uitstraling.
De meeste producten van Murad in de salon zijn vrij van parfum en bevatten een minimaal percentage aan kleurstoffen en conserveermiddelen.

Dr. Murad wordt door de Amerikaanse Vogue geroemd als één van de beste dermatologen van Amerika. Ook de Amerikaanse ELLE heeft hem in april 2009 nog de Beauty Genius 2009 genoemd. Hij is de schrijver van de succesvolle boeken Wrinkle Free Forever en The Cellulite Solution. Zijn kennis en ervaring als dermatoloog, apotheker en onderzoeker worden gecombineerd in een doeltreffend assortiment producten en salonbehandelingen. Het merk biedt voor alle huidtypen een oplossing, of je nu definitief een einde aan acné wilt maken, een strijd tegen rimpels aan wilt gaan of als je hebt besloten je huid uitstekend tegen de zon te beschermen. Dr. Murad heeft een allesomvattende benadering voor een gezonde huid en deze is vanaf nu ook in Nederland binnen handbereik!

Dr. Murad staat als dermatoloog, apotheker, onderzoeker en professor in de klinische geneeskunde verbonden aan de UCLA (= University of California, Los Angeles) als voornaamste man achter de ontwikkeling van zijn gelijknamige producten.
De resultaten van de producten voor huidverzorging zijn dan ook wetenschappelijk onderbouwd.
Door jarenlang onderzoek is Dr. Murad achter het probleem van huiveroudering gekomen:
het Cellular Water Principle™. Door de jaren heen verliest het celmembraan elasticiteit en raakt ‘lek’.
Door gezonde voeding (aangevuld met zijn voedingssuplementen) en een huidverzorging gebaseerd op reparatie, vernieuwing en bescherming van het celmembraan, worden er gezonde cellen geproduceerd welke weer in staat zijn vocht vast te houden en behoud de huid zo lang mogelijk de natuurlijke jeugd.

Dr. Howard Murad heeft inmiddels 18 patenten op zijn naam staan.
Hiermee heeft hij de kijk op huidverzorging zoals wij deze nu hebben, letterlijk doen veranderen. Hij en zijn onderzoeksteam zijn toonaangevend op het gebied van onderzoek en gaan verder waar andere onderzoekers zijn gebleven. Hij was de eerste die werkte met anti-antioxidanten en vitamine C in huidverzorgingsproducten. Hij is onder andere verantwoordelijk voor de introductie van de Alpha Hydroxyzuren, Infusietechnologie, Pomgranate Technologie en de meest recente is de Durian Extract technologie in de wereld van de huidverzorging. Deze technologieën zijn toegepast in de uitgebreide huidverzorgingslijn en maken deze lijnen tot een van de meest innovatieve en effectieve behandelingen ter wereld.

De producten van Murad zijn goedgekeurd door de
American Cancer Foundation.

Voorafgaand aan de Murad cosmeceutische- en professionele huidverbeterende behandelingen wordt er een intake gesprek afgenomen en een volledige gezichtsanalyse gedaan omdat door zo samen te werken het gewenste resultaat bereikt kan  worden.
 
ALCINA

Voor het geven van de verzorgende gezichtsbehandelingen wordt er gebruik gemaakt van de verzorgende producten van Dr. Kurt Wolff “Alcina Balans Kosmetik”.

De producten van dit merk zijn voortgekomen uit een
chemisch- farmaceutische organisatie.
Apotheker Dr. Augustus Wolff ontwikkelde in zijn farmaceutisch bedrijf dermatologisch actieve producten en cosmetica. In 1942 nam zijn zoon Dr. Kurt Wolff zijn bedrijf over en werd de link tussen geneeskunde en cosmetica gevestigd.
Ook de producten van dit merk ontstaan pas na een grondige research, het beschikt over een maximale effectiviteit van wat je van een goed verzorgingsproduct mag verwachten en het kent een hoge mate van huidverdraagzaamheid.
Net zoals het leven in de natuur probeert de huid zich van nature in te stellen op het principe van een natuurlijk evenwicht. Op deze basisprincipes zijn de huidige onderzoeken en ontwikkelingen van Dr. Kurt Wolff Balans Kosmetik gebaseerd. Invloeden van binnenuit en buitenaf kunnen deze balans echter verstoren. De producten van Alcina Balans Kosmetiek zijn ontwikkeld om telkens weer een individueel evenwicht te bereiken voor de specifieke behoeften van de verschillende huidtypen. Voor individuele schoonheid in een perfecte balans. Dr. Kurt Wolff ALCINA Blance Kosmetik biedt U een compleet verzorgingssysteem met producten, die op de individuele wensen afgestemd zijn.

Recipe for men

Recipe for men is een product wat uitsluitend in de salon voor de gelaatsbehandelingen voor heren gebruikt wordt.
De wetenschap heeft aangetoond dat er wel degelijk een groot verschil is tussen de mannenhuid en de vrouwenhuid. Zo is de mannenhuid 16 tot 24% dikker dan die van de vrouw, hij bezit een hogere zuurgraad, is vetter maar ook vochtarmer en gevoeliger.
Vandaar dat het noodzakelijk is dat mannen over hun eigen verzorgingslijn beschikken.
Het is een verzorgingsproduct getest en ontwikkeld in Zweden onder de moeilijkste omstandigheden van het Scandinavische klimaat.
Het resultaat is een nieuwe huidverzorgings lijn met
uitzonderlijke hydraterende en beschermende eigenschappen. Olievrije texturen garanderen snelle resorptie en minimaliseren het blinken van de huid.
Bij gebruik van Recipe for men zal de huid er veel frisser en gladder uitzien en aanvoelen, ongeacht de manier van leven.

©Jolanda de Jong - MVI