logodefinitief GEZICHTS-
BEHANDELINGEN
Home Kennismaking Filosofie Huidproblemen Gezichtsbehandelingen Lichaamsbehandelingen Specialisaties Make-up Kleuranalyse Overige diensten Merken Nieuwsbrief Veel gestelde vragen Fotoboek Links Contact

“MOOI & GEZOND”


Naast onderstaande behandelingen kunt U in de Nieuwsbrief ook acties van de seizoensbehandelingen bekijken.

Anti-aging behandelingen
- Bindweefselmassage behandelingen v.a. € 65,00
- Anti-aging behandeling voor genetische huidveroudering v.a. € 75,00
- Anti-aging behandelingen voor schade door omgevingsfactoren v.a. € 45,00
- Anti-aging behandeling voor hormonale huidveroudering v.a. € 110,00

Bekijk de resultaten in het fotoboek!


Cosmeceutische behandelingen
- Professionele herstellende behandeling v.a. € 70,00
- Couperose behandeling "Alexandre Fabell" v.a.€ 75,00

- Professionele behandelingen voor de rode, gevoelige huid v.a. € 110,00
- Professionele acne behandelingen v.a. € 45,00

Huidverzorgende gezichtsbehandelingen
- Basis huidverzorgende gezichtsbehandeling v.a. € 33,50
- Huidverzorgende harsbehandeling v.a. € 41,50
- Reinigingsbehandeling v.a. € 41,50
- Reinigende huidverzorgende harsbehandeling v.a. € 46,50
- Complete huidverzorgende gezichtsbehandeling v.a. € 56,75

Heren behandelingen
- Oppeppende gelaatsbehandeling v.a. € 45,75
- Gelaatsbehandeling om even bij te tanken v.a. € 71,50
- Ontstressende gelaatsbehandeling v.a. € 71,50

Een standaard huidtype bestaat niet, er zijn immers ook geen personen te vinden die 100% identiek aan elkaar zijn. Het kan dus ook zomaar zijn dat verschillende personen met een zelfde aandoening net een andere gezichtsbehandeling of combinatie voor thuisverzorging geadviseerd krijgt.

Om de juiste keuze te maken voor de huidverzorging en het kunnen realiseren van huidverbetering en/of genezing wordt voorafgaand aan de behandeling een uitgebreid intakegesprek afgenomen. Met de juiste verzorging voor thuis kunnen wij door zo samen te werken het gewenste resultaat behalen.
Bij alle gelaatsbehandelingen die gegeven worden is er tevens een controle op goed- of kwaadaardige huidaandoeningen met indien noodzakelijk een begeleiding voor de huisarts.

Anti-aging behandelingen

Professionele huidverbeterende gezichtsbehandelingen worden over het algemeen uitgevoerd met cosmedische producten van het merk MURAD. Ook gezichtsbehandelingen met speciaalmassages behoren tot de huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Wilt U deze behandelingen uitbreiden met overige diensten dan is dat geen probleem en komen die er extra bij. Enkele veel gevraagde behandelingen staan hieronder vermeld.

Basis collageen bindweefselmassage 60 min. € 65,00
(Reiniging, peeling, stevige en intensieve massage die de huid zichtbaar activeert, lotion, collageen serum, collageen crème en een oogverzorgingsproduct)
Anti aging behandeling, met producten van Alcina, die de doorbloeding stimuleert en de aanmaak van het huideigen collageen bevorderd . Het laat de huid zelf werken!

Uitgebreide collageen bindweefselmassage 90 min. € 90,00
(Reiniging, peeling, stevige en intensieve massage met Alcina's collageen massagecrème die de huid zichtbaar activeert, collageen mimiekstrips, een activator die de mimiekstrips versterkt, lotion, collageen serum, collageen crème, een oogverzorgingsproduct en producten om de behandeling thuis voort te zetten)
Als de basis collageen bindweefselmassage maar nu met een uitgebreidere behandeling van professionele salonproducten van Alcina.
 

Kijk in het fotoboek voor resultaten.

Anti-Aging gezichtsbehandeling met fruitzuren 90 min. € 75,00
(Strechen van het lichaam voor een directe intense ontspanning, reiniging, professionele glycolzuurpeeling, korte gevarieerde specialistische massage, kalmerend masker, oogmasker, hand- armmassage, lotion, intensive hydraterende gel, verstevigende oogcrème stap 2, hydraterende oogcrème stap 3, beschermende hydraterende dagcrème, lip therapy balsem en evt. sunblock)
Professionele anti-aging gezichtsbehandeling voor genetische huidveroudering welke voorziet in een sublieme oplossing voor het verminderen van fijne lijnen en rimpels bij alle huidtypen.

Firm & Tone Vitamine C Gezichtsbehandeling 45 min. € 65,00
(Strechen van het lichaam voor een directe intense ontspanning, reiniging, professionele infusie techologie met hoog geconcentreerde vitamine C direct in de huid afgegeven voor maximaal resultaat, hand- armmassage, lotion, intensive hydraterende gel, verstevigende oogcrème stap 2, hydraterende oogcrème stap 3, hydraterende dagcrème, lip therapy balsem en evt. sunblock)
Korte kennismakingsbehandeling voor de gestreste en zonbeschadigde huid.


Vitamin C infusion gezichtsbehandeling 90 min. € 75,00
(Strechen van het lichaam voor een directe intense ontspanning, reiniging, Murad’s Vitamin C Infusion Facial Treatment, korte gevarieerde specialistische massage, kalmernd masker, oogmasker, hand- armmassage, lotion, intensive hydraterende gel, verstevigende oogcrème stap 2, hydraterende oogcrème stap 3, hydraterende dagcrème, lip therapy balsem en evt. sunblock)
Professionele anti-aging gezichtsbehandeling voor degenen die te maken hebben met pigmentatie, aantasting van de huid door de zon en stress.  Professionele infusie technologie met hoog geconcentreerde vitamine C direct in de huid afgegeven voor maximaal resultaat, verrijkt met anti-oxidanten; zorgen voor bescherming en herstel van beschadigde cellen door vrije radicalen en andere invloeden van buitenaf. Het is wetenschappelijk bewezen dat het de meest krachtige en gestabiliseerde formule van pure Vitamine C afgeeft. De behandeling vermindert huidpigmentatie, maakt de huidteint egaal, fijne lijntjes verminderen en de huid wordt gladder gemaakt. Het herstelt de weefselstructuur, elasticiteit en stevigheid en helpt om de beschadigde cellen sneller te herstellen en verdere huidbeschadiging te voorkomen. Na deze behandeling ziet Uw huid er fris uit en voelt dagenlang super zacht en glad aan.


Zie voor behandeling van pigment- en ouderdomsvlekken ook de behandeling met een Tele'way apparaat!                                                                                            Resurgence Renewal gezichtsbehandeling 90 min. € 110,00
(Strechen van het lichaam voor een directe intense ontspanning, reiniging, professionele glycolzuurpeeling, korte gevarieerde specialistische massage, Professional Firming Treatment Mask, oogmasker, hand- armmassage, professional age-diffusing serum, lotion, intensive hydraterende gel, verstevigende oogcrème stap 2, hydraterende oogcrème stap 3, beschermende hydraterende dagcrème voor hormonale huidverouderoudering, lip therapy balsem en evt. sunblock)
Professionele anti-aging behandeling voor hormonale huidveroudering. Een unieke behandeling met essentiële vetzuren en phyto-oestrogenen om de celvernieuwing te bevorderen en de rijpere huid maximaal te hydrateren en te verjongen. Het resultaat is een soepelere, elastischere, gezonder en jonger lijkende huid met een verbeterde structuur en een stralende teint.

Kijk in het fotoboek voor resultaten.

Cosmeceutische behandelingen

Cosmeceutische of cosmeutische behandelingen pakken een huidprobleem aan waardoor deze onder controle gebracht wordt en zo sterk verbeterd en/of verholpen wordt.

Het ondergaan van een cosmeceutische gezichtsbehandeling is een verassende beleving. De prikkeling, stimulering en ontspanning laten U ervaren dat het daadwerkelijk iets doet.

Cosmeceutische behandelingen worden uitgevoerd met producten behorende tot een categorie tussen cosmetisch en farmaceutisch. Het zijn huidverbeterende producten met een grote hoeveelheid hoogwaardige werkzame stoffen en effectieve werking. De werking van de producten zit hem niet in een enkel ingrediënt, maar aan de ultieme samenstelling hiervan.

Kalm & Become Welness Gezichtsbehandeling 90 min. € 70,00
(Strechen van het lichaam voor een directe intense ontspanning, reiniging, kalmerend masker, hand- en armmassage, ontspanningsmassage, lotion, intensive hydraterende gel, verstevigende oogcrème stap 2, hydraterende oogcrème stap 3, beschermende hydraterende crème voor de geïrriteerde huid en lip therapy balsem)
Professionele herstellende basis gezichtsbehandeling voor de gevoelige en gedehydrateerde huid.

Couperose behandeling "Alexandre Fabelle" 75min. v.a. € 75,00
(Speciale reiniging, zachte peeling, koelingstherapie packing, coaguleren van adertjes met het Tele'way apparaat, nabehandeling van de behandelde locaties)

Deze behandeling verstevigt de verslapte haarvaatjes en stopt het lekken ervan, waardoor de adertjes verdwijnen en/of verminderen. De koelingspacking vermindert irritatie en zorgt voor een veel snellere en mooiere heling.

Redness therapy behandeling 90 min. € 110,00
(Strechen van het lichaam voor een directe intense ontspanning, reiniging, professioneel intensief kalmerend masker, hand- armmassage, professioneelalgenpacking voor de rode huid, specialistische massage van hoofdhuid en decolleté, lotion, intensive hydraterende gel, verstevigende oogcrème stap 2, hydraterende oogcrème stap 3, beschermende crème voor de geïrriteerde huid, lip therapy balsem)
Professionele gezichtsbehandeling die de gevoelige huid kalmeert en roodheid neutraliseert. Murad’s redness behandeling is de doorbraak op het gebied van huidgevoeligheid. De formules en ingrediënten zijn op elkaar afgestemd om de huid te kalmeren en ontstekingen te verzachten terwijl de huid gehydrateerd wordt en de natuurlijke barrière functie van de huid verstevigd doordat de huidfunctie hersteld worden. Het verkoelt de huid en verminderd jeuk en gevoeligheden.

Murad get clear-stay clear teen 60min. € 45,00
(erkend door zorgverzekeraars)
Professionele behandeling, met producten van het merk MURAD, om de huid die last heeft van Acné te verbeteren en te zuiveren. Het verzacht, heelt en beschermt de huid, vermindert uitbraken en geeft een onzuivere huid glans. Een unieke mix van anti-oxidanten, ontstekingsremmers en hydratoren zorgen ervoor dat deze krachtige behandeling veel effect heeft op de poriestructuur en onzuiverheden. Ook ideaal bij uitslag van een décolleté.
(Strechen van het lichaam voor een directe intense ontspanning, reiniging, vapozone, professionele dieptereinigende enzym treatment van natuurlijke papaja en ananas enzymen voor een milde manier van exfoliatie en om verstopte poriën te zuiveren, hand- en armmassage, onzuiverheden verwijderen 10min., masker tegen irritaties, intensive hydraterende gel, verstevigende oogcrème stap 2, hydraterende oogcrème stap 3, hydraterende crème, oil-free sunblock en lip therapy balsem)

Murad acné facial gezichtsbehandeling 90 min. €90,00
De aanvang van deze behandeling is hetzelfde als de Murad get clear-stay clear behandeling maar wordt afgesloten met de specialistische lymfedrainage.

Speciaal geadviseerd bij:

- acné met littekenvorming (erkend door zorgverzekeraars)
- als snellere genezing na een Murad get clear stay clear teen
  gezichtsbehandeling gewenst is
- acné welke met stress gepaard gaat.
                                                                                          
Voor het behalen van het juiste resultaat zal er een combinatie nodig zijn van:
1. Gezichtsbehandelingen in de salon al dan niet in kuurverband
2. Producten voor thuisverzorging om het resultaat van de behandeling te
    behouden en te ondersteunen.
3. De gezichtsbehandelingen en verzorging voor thuis eventueel aan te vullen
    met voedingssupplementen

De voedingssupplementen ondersteunen en versterken de barrièrefunctie van de huid om cellen te beschermen tegen schade door milieu en verlies van vocht, terwijl een gezonde celvernieuwing gestimuleerd wordt om zo een bovenste laag van de huid met een hogere concentratie sterkere jongere cellen te creëren.

Acne gezichtsbehandelingen uitgevoerd bij schoonheidssalon Jolanda de Jong worden erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen.

Huidverzorgende gezichtsbehandelingen

Verzorgende gezichtsbehandelingen brengen je huid in een conditie waarin de huideigen functies optimaal kunnen functioneren zodat hij een gezonde en mooie uitstraling krijgt. De verzorgende gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de huidverzorgingsproducten van het merk Alcina welke volledig aansluiten bij uw huidconditie. De huidverzorgende gezichtsbehandelingen zijn in principe op tijdseenheid gebaseerd. De basis huidverzorgende gezichtsbehandeling wordt dan uitgebreid met overige diensten naar keuze. Enkele veel gevraagde behandelingen staan hieronder vermeld.

Basis huidverzorgende gezichtsbehandeling 30 min. € 33,50
(Reiniging, peeling, masker, lotion, dag- of nachtverzorging en oogverzorgingsproduct)
Alle producten worden afgestemd op de individuele huidconditie.

Huidverzorgende harsbehandeling 45 min. € 41,50
(Reiniging, epileren en modelleren van de wenkbrauwen, evt. harsen gelaat, peeling, masker, lotion, dag- of nachtverzorging en oogverzorgingsproduct)
Alle producten worden afgestemd op de individuele huidconditie.

Reinigingsbehandeling
45 min. v.a. € 41,50
(Reiniging, peeling, evt. vapozone, onzuiverheden verwijderen 10min., masker, lotion, dag- of nachtverzorging en oogverzorgingsproduct)
Alle producten worden afgestemd op de individuele huidconditie.

Reinigende huidverzorgende behandeling
60min.
v.a. € 46,50
(Reiniging, epileren en modelleren van de wenkbrauwen, evt. harsen gelaat, peeling, onzuiverheden verwijderen 10min., masker, lotion, dag- of nachtverzorging en oogverzorgingsproduct)
Alle producten worden afgestemd op de individuele huidconditie.

Complete huidverzorgende gezichtsbehandeling
75 min. € 56,75
(Reiniging, epileren en modelleren van de wenkbrauwen, evt. harsen gelaat, peeling, masker, ontspannende gelaatsmassage, lotion, dag- of nachtverzorging en oogverzorgingsproduct)
Alle producten worden afgestemd op de individuele huidconditie.


Heren behandelingen

De producten die voor de verzorgende gelaatsbehandelingen voor de heren in de schoonheidssalon gebruikt worden zijn de producten van “Recipe for men”.

Behandeling voor heren:

Nieuw!
Oppeppende gelaatsbehandeling
45 min. € 45,75
Korte verfrissende, behandeling van gelaat, hoofd en schoudergordel zorgen voor een goede voeding van de huid en geven een ontspannen gevoel.
Bestaande uit reiniging, dieptereiniging, masker, moisturizer, under eye gel.

Nieuw!
Gelaatsbehandeling om even bij te tanken 90min. € 71,50
De behandeling bevat naast de reiniging en dieptereiniging van het gelaat een “Recipe for Men massage” van het gelaat, hoofd en schoudergordel, masker, oogkompressen tegen vochtophoping en vermoeide ogen, moisturizer en under eye gel.

Ontstressende gelaatsbehandeling 90 min. € 71,50
1. Reiniging met een diep reinigende gel. Het
   verwijdert overtollige talg en voorkomt glimmen.
2. Scrub voor een glad superschoon gelaat.
    Microkorrels verwijderen dode huidcellen. De
    kruiden verminderen de huidvetten door het
    verwijderen van overtollige oliën en het verkleinen
    van de poriën om bacteriële ophopingen te
    voorkomen.
3. Facial moisturizer een aan het huidtype aangepaste
    hydraterende crème.
4. Oogcontour pads welke de huid onder de ogen
    een heldere en frisse uitstraling geven. Extracten
    van marine collageen en algen zorgen voor een
    intensieve hydratatie en een vermindering van wallen.
5. Lymfedrainage uitgevoerd tijdens de inwerktijd van de oogcontour pads.
    Deze vorm van massage werkt dieper in de huid, is zeer rustgevend, werkt
    ontstressend en is gericht op de afvoer van afvalstoffen door het
    lymfesysteem te activeren.
6. Oogcontour-gel wordt ter afsluiting aangebracht na het verwijderen van de
    oogcontour pads. Het is een licht, verfrissend product voor rond de ogen.

 
©Jolanda de Jong - MVI