logodefinitief VEEL
GESTELDE
VRAGEN
Home Kennismaking Filosofie Huidproblemen Gezichtsbehandelingen Lichaamsbehandelingen Specialisaties Make up Kleuranalyse Overige diensten Merken Nieuwsbrief Veel gestelde vragen Fotoboek Links Contact
Wat is het verschil tussen de cosmeceutische-, huidvereterende- en huidverzorgende gezichtsbehandelingen?

Huidverzorgende gezichtsbehandelingen brengen je huid in een conditie waarin de huid optimaal kan functioneren zodat hij een gezonde en mooie uitstraling krijgt.

Huidverbeterende gezichtsbehandelingen tillen je huidcondities naar een hoger niveau waardoor je een betere, mooiere, egalere en gladdere uitstraling van je huid kan realiseren.
Hieronder vallen o.a. ook de cosmeceutische behandelingen.

Cosmeceutische behandelingen pakken een huidprobleem aan waardoor het sterk verbeterd en/of verholpen of onder controle gekregen wordt. Er wordt gewerkt met cosmetisch-farmaceutische huidverbeterende hoog gedoseerde werkzame stoffen met effectieve werking. De huid wordt zowel van buiten als van binnen aangepakt.
De aandoening wordt behandeld. En na een aantal maanden verkrijg je daarnaast een hele mooie, gezonde huid die goed aanvoelt en er veel beter uit ziet.

Waaruit bestaat het thuisgebruik met de produkten van Murad?

Murad biedt U een gezonde huid in 3-stappen:

1. Reinigen/Tonificeren
Was je gezicht twee keer per dag met een reinigende wasgel om vuil, make-up, dode huidcellen en opgehoopt talg te verwijderen. Gebruik daarna een tonic om je huid voor te bereiden op de volgende stap.

2. Behandelen/Herstellen
Dit is de belangrijkste stap binnen de dagelijkse verzorging van je huid. Om schade aan de huid te veminderen behandel je haar met een herstellende crème of gel. Deze optimaliseert de natuurlijke afweer van de huid zodat zij zich beter kan verdedigen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

3. Hydrateren/Beschermen
Breng een vochtherstellende crème aan die de huid regenereert en beschermt. Wees er zeker van dat je iedere dag een zonwerende factor aanbrengt, zelfs wanneer het een bewolkte dag belooft te worden.

Waarom moet ik tijdens bewolkte dagen toch een crème met zonnefactor aanbrengen?

Op het gebied van huidveroudering staat de factor UV straling bovenaan. Ook op bewolkte dagen zijn er UV stralen in de lucht aanwezig. Om deze reden wordt ook dan het gebruik van een crème met UV factor geadviseerd. 

 
©Jolanda de Jong - MVI