logodefinitief FILOSOFIE
Home Kennismaking Filosofie Huidproblemen Gezichtsbehandelingen Lichaamsbehandelingen Specialisaties Make-up Kleuranalyse Overige diensten Merken Nieuwsbrief Veel gestelde vragen Fotoboek Links Contact

“MOOI EN GEZOND”

“Ik geloof niet in het behandelen van symptomen maar enkel in het aanpakken van de oorzaken. Dat lukt dus echt niet door alleen elke dag een crème op te smeren. Alle producten, behandelingen en overige aanbevelingen danken hun effectiviteit aan het feit dat ik de gezondheid van de huid wens te verbeteren door de behoefte van de gehele cliënt als leidraad te nemen.” Aldus Dr. Howard Murad.

Inclusive Health Concept® van Dr. Murad is gebaseerd op het algemeen welzijn wat resulteert in een gezonde huid.
Dit omvat:
1. uiterlijke verzorging (goede huidverzorging)
2. innerlijke verzorging (gezonde voeding met aanvullende
    voedingssuplementen)
3. emotionele verzorging (gezonde levensstijl)
Door op deze manier sterkere cellen te vormen kan men ziekte bestrijden en de tekenen van het ouder worden tegengaan!

Balans
Net zoals het leven in de natuur probeert de huid zich van nature in te stellen op het principe van een natuurlijk evenwicht. Dan is de huid op zijn mooist!
Dit zou gehandhaafd, versterkt en beschermd moeten worden tegen negatieve invloeden van binnenuit en buitenaf, want die kunnen deze balans echter verstoren.
Op de basisprincipes van het vinden van een balans in het leven zijn de huidige onderzoeken en ontwikkelingen van Alcina Dr. Kurt Wolff Balans Kosmetik gebaseerd.

Beide bevindingen sluiten volledig aan bij de salonbehandelingen.
Interne, externe en vooral ook emotionele aandachtspunten dragen bij tot een mooie huid, gezonde aanblik en een jeugdiger uiterlijk.
Tot de interne aandachtspunten horen als eerste eten en drinken waarmee een gezonde levenshouding en natuurlijk de algehele gezondheid wordt gestimuleerd.
De externe aandachtspunten zijn het bewust verzorgen van de huid met de juiste verzorgingsproducten. En als laatste en ook niet de minst belangrijke de emotionele aandachtspunten. Het vinden van een balans tussen werk en privé, het beperken van stress en tijdig een time out nemen zoals o.a. een keer per maand een bezoek aan de schoonheidsspecialiste!
©Jolanda de Jong - MVI